Erik-Jan

Al 35 jaar gek van witte en zwarte toetsen. Van jongs af aan al in diverse bandjes gespeeld waaronder, halfweg de 80-er jaren, een bruiloften- en partijen band genaamd Difference. Deze band uit Boskoop speelde wekelijks in de wijde omtrek op feesten en festivals.

Vanwege dienstplicht, huwelijk en kleine kinderen tijdelijk niet veel gedaan maar begin 2003 toch weer langzaam begonnen bij een kennis in de garage en later in een lokale band genaamd Shootcase. Uiteindelijk in 2010 overgestapt naar de band Skipmondays waar ik nog steeds lid van ben.

Tijdens een landelijke wedstrijd leert Skipmondays een andere band leren kennen, genaamd Nduss, en er is direct een klik. Beide bands halen de finale van deze wedstrijd en hierna houden we contact en helpen elkaar dikwijls uit de brand wanneer iemand niet kan met een optreden. Als de toetsenist van Nduss stopt vul ik eerst tijdelijk en daarna definitief deze rol in, naast Skipmondays.

Nu Nduss is gestopt ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe band en heb deze gevonden in The Dance Department. Een leuke groep muzikanten die elkaar perfect aanvoelen en een hele lekkere sfeer neerzetten met hun funky nummers. Het was alsof ik in een warm bad terecht kwam en ik hoefde dan ook niet lang na te denken om voor TDD te kiezen. Ik hoop nog heel lang muziek te maken met deze fantastische mensen.

Mijn setup is: Korg Krome Workstation, A-30 E-Piano en Midi-Keys, Alesis -Q61 Midi-Keys, Behringer Eurorack MX802A Mixer, Shure SE215 in-ears, Acer A501Tablet.

<<<< Terug