Gracia

Met ongelooflijk veel plezier zing ik al heel lang in deze band! De roots van de huidige band The Dance Department liggen in Nijmegen. Daar begon ik rond 1990 tijdens mijn studententijd met weinig ervaring maar met heel veel enthousiasme samen met drummer Jos aan dit muzikale avontuur.

Na een onderbreking van enkele jaren de draad weer opgepakt en na de nodige bandwisselingen nu de huidige samenstelling. Een groep geweldige mensen waarmee ik naast de liefde voor muziek ook lief en leed en heel veel gevoel voor humor deel.

De repetities in Arnhem in onze eigen repetitie ruimte zijn al een feestje (de kick als je een cover je eigen invulling kunt geven! Of een meerstemmig refrein samen met Marlies, Rob en David!)

Maar optredens, daar doen we het uiteindelijk allemaal voor! Een feestje vieren op het podium en die sfeer dan overbrengen op alle mensen in de zaal, kroeg, tent of in de buitenlucht.

Mijn vocale inspiratiebron is vooral Dorona Alberti van Gare du Nord (wat een zangeres! Wat een band!) Mijn muzieksmaak is breed en ik geniet van live optredens van Ibrahim Maalouf, Anouk, Incognito, Gare du Nord en van de verrassingen en de sfeer op North Sea Jazz.

Want sfeer en emotie.. dat is waar muziek om draait. En om dat te kunnen delen en over te brengen met onze band ... dat maakt dat zingen voor mij geen hobby maar een passie is!!

<<<< Terug